Inzicht Sessie

Deze tijd is goud voor jou. Je mag de rijkdom van je innerlijk gaan ervaren. Een gevoel van vervulling. Het is tijd voor jou.. 

inzicht sessie de sleutel

Wat is er gaande? Waarom lukt iets niet of weet je het even niet meer…

Je wilt zelfverzekerd zijn, je pad lopen en een gevoel van vervulling ervaren in jouw leven.

Je wil niet meer zoeken, twijfelen en je hoofd breken over wat je nu over het hoofd ziet.

Waarom weet je niet welke kant je op moet? Waarom krijg je niet het gevoel dat je vol vertrouwen jezelf durft te
zijn? Vertrouwen überhaupt in jezelf.

Herkenbaar?

Dan is een Lichtkracht Sessie echt iets voor jou! Vanuit zachtheid kom je weer in beweging. Ik kan je zeggen: dat vertrouwen op je innerlijke wereld? Ja het lukt jou ook. Juist jou! 

Een heldere richting

Een Lichtkracht Sessie is een korte en krachtige sessie. Het is een methodiek om de onderstroom te helen.

We gaan opzoek naar jouw kracht en maken het onbewuste bewust via een 7 stappenplan zodat jij je eigen heelheid kunt ervaren en helemaal jezelf mag en kan zijn.

Als lichtkracht coach ben ik er voor jou.

Bestel jouw sessie en we maken direct een afspraak. Met inzicht ga je weer verder!

Iedereen heeft wel eens bepaalde gedachten, gevoelens en onzekerheden die je tegen houden iets te doen wat je heel graag wilt ondernemen. We gaan opzoek naar jouw kracht en maken het onbewuste bewust via een 7 stappenplan zodat jij je eigen heelheid kunt ervaren en helemaal jezelf mag en kan zijn.

Deze krachtige, efficiënte en direct voelbare methode brengt mensen in kalmte en berusting. Bij Lichtkracht gebruiken we een tapmethode om zo het denken uit te schakelen. Je krijgt de ruimte om je veilig te voelen om zo je eigen waarheid naar boven te laten komen.

Ik kijk liefdevol en betrokken naar je problemen en stel je eerlijke vragen zodat je contact maakt met de kern van het probleem. Daardoor kan ik zien en horen wie jij werkelijk bent en wat er nu echt in je leven speelt. Met mijn groot inlevingsvermogen en ontwikkelde intuïtie maak ik op eenvoudige wijze het onbewuste bewust. Zo kan pijn en verdriet omgezet worden in liefde voor jezelf.  Je gaat in plaats van denken met je hoofd echt voelen vanuit je hart wat jij echt wil.

Hoe gaat het in zijn werk?

De Lichtkracht Sessie kan live plaats vinden in de praktijk in ‘s Gravendeel, maar je het kan ook via beeldbellen en duurt ca. 45 minuten. Je hoort van mij op welke manier we kunnen beeldbellen nadat we een afspraak hebben gemaakt. In de winkel bestel je de Lichtkracht Sessie, erna maken wij meteen een afspraak. Gewoon online, lekker makkelijk! Geen reistijd, gewoon vanuit je comfortabele stoel.

blog Carina Lucassen

Na deze Iichtkracht Sessie:

  • voel je een heel andere energie door je heen stromen
  • kreeg je eerlijke antwoorden op je vragen vanuit jouw onderbewustzijn
  • inzicht in onderliggende energie
  • niet alleen je mind, maar ook je gevoel en diep vanuit je ziel, voel je je gezien
  • je herinnert je weer wat bij jou hoort.
  • durf je meer te vertrouwen op je innerlijke wereld
  • Je gaat in plaats van denken met je hoofd echt voelen vanuit je hart wat jij echt wil
Carina_Lucassen_Soul_sessie_6

Lichtkracht methode

Annemarie Sips is de oprichtster van deze lichtkracht methode. De lichtkracht methode is een krachtige, resultaatgerichte methode die op zielsniveau verheldering en kalmte geeft. Ik werk  vanuit mijn zesde zintuig en ben afgestemd op lichtkracht. Ik coach hier niet op belemmerende gedachten, maar ik stem af op je onderstroom die altijd resultaat geeft.

Annemarie heeft ons als Lichtkrachtcoaches op vakkundige wijze deze methode aangeleerd. Deze krachtige, efficiënte en direct voelbare methode brengt mensen in kalmte en berusting. 

Ik ben heel blij dat Annemarie de lichtkracht coaches op vakkundige wijze deze methode heeft aangeleerd. Op professionele wijze leveren wij een bijdrage om je leven te verlichten. Ik ben dankbaar dat ik deze opleiding vanuit liefde en licht kon volgen en wens jou ook een klam hart en een rustig leven. Zelf sta ik ook lichter, bewuster en meer bezield in het leven. Ik heb nu een werkende methode op zielsniveau in handen die altijd resultaat geeft bij jou.